preloader gif wittesneakers

Adidas Ultra Boost Wit

De ultieme renschoenen

De nu al iconische running schoenen Adidas Ultra Boost wit zijn in recordtijd uitgegroeid tot een publiekslieveling. Deze witte sneakers hebben mede door de strakke design, maar vooral door de comfort ervoor gezorgd dat men een tijdje maar één keus had als het ging om witte renschoenen; de Adidas Ultra Boost wit.

Geschiedenis van de Adidas Ultra Boost wit

Adidas bracht in 2015 de Adidas Ultra Boost uit. Deze witte gympen werden mede door de speciale ‘Boost’ technologie gezien als een nieuwe generatie running shoes. Deze technologie zorgt voor een extra comfortabele landing bij elke gezette stap evenals een luchtige schoen waar je je niet druk hoeft te maken over zweterige voeten. Het kwam dus ook niet als een verrassing dat deze sneaker enorm geliefd was onder sneakerheads. Naast de comfort, is design ook een aspect dat hoog in het vaandel staat bij Adidas, zo ook bij de Ultra Boost. Met de herkenbare Adidas strepen en een mix van rubber en elastische materialen was de Ultra Boost ook voor het oog een genot.

 

Witte Adidas sneakers

Naast de Adidas Ultra Boost wit, bezit het merk nog veel meer witte Adidas sneakers. Met modellen als de Adidas Superstar, de klassieke Adidas Stan Smith en de nieuwe Adidas Continental 80 lukt het de sportmerk om te concurreren met andere grote spelers als Nike en Puma. Ook investeert Adidas steeds meer in de technologie achter de schoen, zoals bijvoorbeeld bij de Ultra Boost. Deze technologieën staan steeds vaker aan de basis van nieuwe iconische top sneakers, zo heeft Nike datzelfde voor elkaar gekregen met de Nike Air Max en zijn ook merken als Puma en Reebok steeds succesvoller met deze strategie. 

Terugkomend op de witte sneakers van Adidas; houdt onze website in de gaten voor de tofste witte Adidas sneakers dames en witte Adidas sneakers heren. Op onze website hebben wij regelmatig kortingen en de laatste nieuwtjes betreft Adidas sneakers.

Adidas sneakers op WitteSneakers.nl

Wij hebben je nu uitgelegd waarom de Adidas Ultra Boost wit zo gewild en speciaal is. Daarom hebben wij er, uiteraard, ook voor gezorgd dat je deze parels in onze shop kunt vinden. Maar ook als je toch liever een ander model van Adidas wilt hebben kun je bij ons terecht. In onze shop vind je ook andere witte zomerschoenen van Adidas; bijvoorbeeld de Stan Smith of de Superstar. Check dus snel onze shop om direct jouw favoriete Adidas sneakers te vinden.

Meer een liefhebber van witte Nike sneakers? Ook dan kun je terecht in onze shop. Lees hier waarom witte Nikes een goede aankoop zijn.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken