preloader gif wittesneakers

FILA Disruptor Wit

De nieuwe FILA trend

De nieuwste sneakertrend deze dagen is ongetwijfeld de dad sneaker, de grote ‘chunky’ boot schoenen. Een van de merken die goed op deze trend heeft ingespeeld is FILA. FILA heeft met zijn witte FILA Disruptor voor ongekende populariteit in de sneakerscene gezorgd. Maar waarom is de FILA Disruptor zo een hit?

Ben je op zoek naar een ander model, ga dan hier naar je favoriete merk

Geschiedenis van FILA

FILA is opgericht in 1911 door de Italiaanse gebroeders Fila. Oorspronkelijk verkochten zij alledaagse kleding aan de lokale bevolking, maar sinds de jaren 70 stapte FILA over op sportkleding, zo ook op sneakers, en dan vooral witte sneakers. Dat was ook de tijd waarin FILA internationaal veel populariteit won. In 2003 werd FILA overgekocht door een Amerikaans investeringsmaatschappij, waarna in 2007 FILA Korea het internationale FILA overnam en het in één klap het grootste Zuid-Koreaanse sportkledingmerk werd.

Waarom de FILA Disruptor?

FILA is één van de eerste merken die de trend van dad sneakers, ook wel ugly sneakers genoemd, overnam. Met de introductie van de witte FILA Disruptor stond de markt op zijn kop. De FILA Disruptor was een combinatie van een stijlvolle, praktische en vooral comfortabele sneaker. De witte gympen werden vooral onder de vrouwelijke doelgroep ontzettend populair. Het grote verschil tussen de FILA Disruptor en andere dad sneakers als Balenciaga Triple S is natuurlijk het prijskaartje. De FILA Disruptor is namelijk ontzettend betaalbaar met een prijs van ongeveer 100 euro.

FILA Disruptor op WitteSneakers.nl

Op WitteSneakers bieden wij een collectie van de tofste en meest trendy sneakers aan. Van Nike, Adidas en Puma tot Balenciaga, Gucci en veel meer merken.
Zo zijn natuurlijk ook de trendy FILA Disruptor wit sneakers te verkrijgen op onze website. Check de shop direct om jouw paar in huis te halen!

Toch geïnteresseerd in bijvoorbeeld witte Vans? Lees dan hier waarom witte Vans niet in jouw kast mogen ontbreken!

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken