preloader gif wittesneakers

Nike Tanjun Wit

Clean en comfortabel

Één van de recentere witte parels van Nike zijn de Nike Tanjun wit. De Tanjun, Japans voor eenvoud, is zoals de naam het zegt eenvoudig, clean en voor de echte Nike liefhebber. De witte sneakers zijn ook met een relatief lage prijskaartje een koopje voor sneakerheads.

In verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar

De Nike Tanjun is in zeer veel verschillende kleurcombinaties beschikbaar. De meest voorkomende combinaties zijn wit met zwart, grijs met wit en zwart met wit, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is nu zelfs mogelijk om je eigen Nike Tanjun te designen op de Nike website. Ook zijn de witte gympen in meerdere materialen te verkrijgen, deze schoenen zijn dan meestal wel wat exclusiever en dus ook prijziger. Wat te denken van textiel, elastiek en zelfs leren tinten, Nike maakt het mogelijk.

Waarom de Nike Tanjun wit?

Deze vraag is natuurlijk al deels beantwoord in de vorige paragraaf, Nike heeft het namelijk mogelijk gemaakt dat je jouw eigen favoriete combinaties van de schoen kunt maken en bestellen. Nike logo in het paars, schoen in het groen en zool in het blauw? Geen probleem, er zijn namelijk geen restricties. Verder door het uitbrengen van deze betaalbare schoen geeft Nike meer mogelijkheden voor studenten of sneakerheads die wat minder te besteden hebben. Als laatst zitten deze witte Nikes ontzettend comfortabel, door de geventileerde bovenkant en ingespoten IU middenzool dempt elke stap voor een fijne wandeling en de perfecte grip.

Nike Tanjun wit op WitteSneakers.nl

De witte variant van de Nike Tanjun kun je voordelig verkrijgen op WitteSneakers.nl. Wij werken samen met Nike om voor jou de ultieme service en natuurlijk het perfecte product te realiseren. Of we het nou hebben over deze witte Nikes of andere witte zomerschoenen, bij ons kun je de tofste collectie witte sneakers shoppen. Nike, Adidas, Vans noem maar op. Vergelijk sneakers en blijf op de hoogte van de beste kortingen en nieuwste releases. Shop de Nike Tanjun wit direct in onze shop!

Houd jij meer van witte All-Stars? Bekijk dan hier welke witte All-Stars modellen het beste bij jou passen.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken