preloader gif wittesneakers

Reebok Classic Wit

De witte klassiekers van Reebok

De kans is groot dat als je een beetje sneakerhead bent dat je de Reebok Classic wit van Reebok kent. De ‘flagship’ model van Reebok is al tijden een van de best verkochte witte sneakers van het merk.

De Reebok Classic wit

De Reebok Classis of Classic Leather is één van Reebok’s meest verkochte modellen. Nadat Reebok in 1958 werd opgericht begon het initieel met het produceren van fiets schoenen, deze beslissing werd, gelukkig, al snel veranderd en de focus lag op running shoes. Vervolgens was het enkele (tientallen) jaren zoeken naar de juiste sneakers, deze kwam er uiteindelijk in 1983. Toen werd namelijk de Reebok Classic Leather op de markt gebracht, deze witte gympen waren anders dan men gewend was van andere sportmerken als Nike en Adidas. Maar toch groeide de schoen uit tot publieksfavoriet. Wat deze sneaker zo speciaal maakte was het gebruik van suede en een lichte nylon stof, ook was deze schoen een van de eerdere openlijke ‘unisex’ modellen. 

Andere modellen van Reebok

Reebok heeft natuurlijk niet stil gezeten na hun succes met de Reebok Classic wit. Zo kwamen er enkele iconische modellen die vandaag de dag nog steeds veel populariteit genieten. Eén van deze sneakers was de Reebok Club C 85, deze witte schoenen werden bekend als de ultieme lifestyle schoenen. Opnieuw had Reebok gekozen voor een nogal ongebruikelijke design met een lage en platte zool, puntige neus en subtiele design elementen op de witte sneaker. Een groot succes dus, net als een van de andere vroege klassiekers van Reebok; de Reebok Aztrek. Deze sneakers waren van een andere wereld leek het, de combinatie van de suede stof, hoge zool en comfortabele binnenkant zorgde ervoor dat ook deze sneakers vandaag de dag nog veel over de toonbank gaan.

Reebok sneakers op WitteSneakers.nl

Op WitteSneakers.nl hebben wij de tofste Reebok modellen voor jou uitgekozen. Met de tientallen modellen die merken als Reebok hebben is het niet nodig om alle modellen af te gaan op zoek naar jouw favoriete schoen. Op WitteSneakers.nl hebben wij het werk al voor jou gedaan en de top sneakers geselecteerd. Meer fan van witte Nikes? Lees dan hier waarom witte Nikes een goede aankoop zijn.

Ook als je op zoek bent naar echte witte sportschoenen, hebben wij een uitgebreide collectie voor jou geselecteerd. Navigeer dus snel naar onze shop en haal direct jouw favoriete sneakers in huis.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken