preloader gif wittesneakers

5 redenen waarom je witte sneakers altijd kunt dragen

Door Colin

De meest gedragen kleur sneakers op het moment is, je raad het al, witte sneakers. De eeuwige trendy sneakers zijn niet voor niks ontzettend populair onder zowel man als vrouw. Wij leggen jou uit hoe dit komt en waarom witte sneakers een must in jouw sneakercollectie moet zijn.

1. Je kunt ze met al je outfits matchen

Witte sneakers zijn ontzettend makkelijk te combineren met al je outfits. Of je het nou met een zwarte spijkerbroek draagt of onder een roze rok. Witte sneakers zijn nou eenmaal de ultieme schoenen om jouw outfit mee te combineren. Maar hoe komt dat? Dat komt door de witte kleur; wit geeft namelijk een luchtig en strak gevoel aan je outfit, het oogt eenvoudig, maar toch puur.

2. Ze zijn tijdloos

Als er bepaalde schoenen tijdloos zijn, dan zijn het witte sneakers. Sinds het eind van de 20e eeuw toen sneakers steeds belangrijker werden als kledingstuk, werden witte sneakers gedragen. Dit kwam tot zijn piek in de jaren 70 en 80, toen grote merken als Adidas & Nike iconische witte sneakers als de Adidas Stan Smiths en Nike’s Air Max 1 hadden gereleased. Dit samen met de grotere invloed van muziek, fashion en entertainment hebben ervoor gezorgd dat de witte sneakers een tijdloze stempel kregen.

3. Geschikt voor alle gelegenheden

Naar de sportschool, een gezellig avondje uit of lekker naar kantoor, witte sneakers zijn sneakers voor alle gelegenheden. Ze zitten namelijk super comfortabel en je hoeft je ook nooit druk te maken over hoe ze met je outfit staan, witte sneakers zijn namelijk ook mega fashionable.

4. Meer dan genoeg kleurvarianten

Witte sneakers zijn er in eindeloos veel varianten, of je het graag bescheiden wilt houden of toch gaat voor iets gewaagder met nog steeds het simpele van witte sneakers. Merken als Puma, Asics en Nike hebben ook gemerkt dat witte sneakers met simpele extra kleurtinten of patronen het heel goed doen, deze worden dan ook steeds meer geproduceerd en aangeboden aan zowel mannen als vrouwen.

5. Perfect voor elk seizoen en weer

Of het nou zomer is, herfst, lente of winter, witte sneakers zijn voor elk seizoen een blikvanger. Onder een dikke winterjas met een zwarte spijkerbroek of onder je korte broek in de zomer, met witte sneakers kun je simpelweg geen fout maken. Zelfs onder een compleet witte outfit vallen witte sneakers vaak goed te combineren, probeer hier dan altijd kledingstukken van verschillende stoffen bij te combineren, dit staat dan altijd nét wat strakker.

Showing 2 comments
  • Marla
    Beantwoorden

    Hi there! Such a good article, thank you!

  • Minnie
    Beantwoorden

    Your web site has exceptional content. I bookmarked the website

Leave a Comment

Begin met typen en druk Enter om te zoeken