preloader gif wittesneakers

Top 3 witte sneakers of all time

Door Rick

Elke sneakerhead heeft wel een favoriete sneaker, maar smaken verschillen. En daarom hebben we lijst samengesteld van de drie beste witte sneakers of all time, volgens ons. Laat weten of je het eens bent met de selectie of dat we er een paar hebben gemist!

1. Nike Huarache

De Nike Huarache werd in 1991 op de markt gebracht. Tijdens de eerste periode van deze schoen werd hij vooral populair omdat de Huarache werd gedragen door Jerry Seinfeld en Michael Johnson. Niet niks dus.

Door de jaren heen is de schoen uitgegroeid tot een absolute topper. Daarom geen onverdiende eerste plek in deze korte lijst.

2. Adidas Tubular

De Adidas Tubular is een fantastische sneaker die in de loop van de jaren al veel sneakerheads blij heeft gemaakt. Het design van de comfort is wat we kennen van Adidas en de schoen is zo enorm comfortabel dat deze sneaker terecht de tweede plek claimt in ons lijstje.

3. Vans Era Authentic

Deze kan natuurlijk niet missen uit deze lijst. De tijdloze sneaker is perfect voor zowel de zomer of winter. Elke sneakerhead heeft wel een paar in de kast staan, of beter nog: draagt ze nog elke dag. Check ze bij ons in de shop.

Zijn dit ook jouw favoriete sneakers of staan er andere modellen bij jou in de kast?

Comments

Leave a Comment

Begin met typen en druk Enter om te zoeken