preloader gif wittesneakers

Witte Adidas sneakers heren

De vetste modellen

Als je het over sneakers hebt, komen bij de meeste mensen twee merken naar boven. Namelijk Adidas en Nike. Al jaren maken deze giganten de dienst uit in de sneakerwereld. En dat is helemaal terecht. Elk jaar komen beide merken weer met nieuwe modellen die nieuw leven in de sneakerwereld blazen. Daarnaast werken ze vaak samen met de meest bekende mensen om een specifieke schoen te maken. Denk aan Michael Jordan, Kanye West of Pharrel Williams. Dat zijn geen kleine namen. En daarom is het zo vet! Als sneakerhead ben je verplicht om minimaal één paar per merk te hebben. Heb je al wel Nikes? Maar nog geen Adidas? No worries: hier vind je de vetste witte Adidas sneakers. 

Voor welk model ga jij?

Witte Adidas sneakers heren: aan soorten modellen geen tekort. Maar als we onze twee meest populaire sneakers moesten kiezen, dan is het sowieso de Stan Smith en Superstars. Wij zijn namelijk nogal fan van de klassiekers op de markt.

Al jaren zijn deze modellen enorm populair bij sneakerfans. En dat verbaast ons niks. De schoen heeft namelijk een rijke geschiedenis en dat zie je. Door de jaren heen is er aan het design niet heel veel veranderd. Dat vinden wij tof, want daardoor blijft de authenticiteit van de schoen bestaan. Echter is het materiaal van de schoen verbeterd zodat je nog langer kan genieten van dit epische duo.

Witte Adidas sneakers heren: hoe houd je ze schoon?

We krijgen vaak de vraag van sneakerheads hoe je witte sneakers schoon moet houden. Gelukkig hebben wij de oplossing. Het is namelijk zonde om rond te lopen in witte gympen. Je wilt ze het liefst zo parelwit mogelijk houden. Hier lees je alles over hoe je dat moet doen. Met deze vijf tips kun je met een gerust hart naar buiten en de sneakers een beetje vies maken. Want je krijgt ze zo weer schoon!

Blijf op de hoogte van releases en kortingen

We snappen als geen ander dat je nooit teveel wilt betalen voor een paar witte schoenen. En je wilt natuurlijk ook geen nieuwe releases missen van jouw favoriete merk. Schrijf je daarom snel in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van sneakernieuws, nieuwe releases en kortingen van verschillende webshops.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken