preloader gif wittesneakers

Witte Adidas Sneakers

Witte Adidas Sneakers: de must-have van elke sneakerhead

Witte Adidas Sneakers zijn niet te missen uit het schoenenrek van een sneakerhead. Het merk bestaat al zo lang en heeft door de jaren heen veel klassiekers opgeleverd. Als liefhebber kennen we natuurlijk de Stan Smith’s en Superstars, maar het merk kent nog veel meer mooie modellen die het waard zijn om uit te lichten. Check hier de beste witte adidas sneakers van het moment.

Waarom witte Adidas sneakers?

Zodra het weer warmer wordt in het land, wordt de neiging ook steeds groter om die witte sneakers weer aan te trekken. Want zeg nou eerlijk, wit is de beste kleur als het om sneakers gaat.

Bijna iedereen heeft wel een paar die regelmatig gedragen worden. Geen verrassing omdat bijna elke witte gymp er goed uit ziet. Het is namelijk makkelijk te combineren met verschillende outfits. Ga je voor classy, dan kun je alsnog witte adidas sneakers aantrekken. Iets zakelijker? Idem dito, je kunt niet verkeerd gaan met deze gymp.

Witte Adidas Sneakers: de verschillende modellen

Adidas doet al zo lang mee in de sneakergame dat het bijna onmogelijk is om alle modellen uit te lichten, dus laten we er een paar uitkiezen die het sowieso waard zijn.

Allereerst een klassieker. Namelijk de Stan Smith. De naam komt niet uit de lucht vallen. Adidas heeft in 1973 de toenmalig tennisspeler Stan Smith benaderd om een sponsordeal aan te gaan met het merk. De schoen was van origine bedoeld als tennisschoen en niet als sneaker.

Dit zie je overigens wel vaker bij merken. Zo is Nike haar weg ook begonnen door schoenen voor hardlopers te maken. Maar dat is een verhaal voor een andere keer.

Het model dat ook niet mag missen uit de lijst Witte Adidas Sneakers is natuurlijk de Superstar. De schoen die inmiddels ook meer dan 35 jaar op de markt is.

De de schoen werd al in 1983 enorm populair omdat rapgroep Run D.M.C. zich niet wilde kleden in de normale popkleding van die tijd. Zij droegen daarom de witte Superstars van Adidas. Dit heeft gezorgd voor een enorme boost in populariteit van het merk en de witte schoenen.

Modellen vergelijken op WitteSneakers.nl

Het komt niet als een verrassing als wij zeggen dat er ook witte Adidas sneakers zijn te vinden in onze shop. Als sneaker liefhebbers snappen wij ook dat jij als fan de vetste sneakers in huis wilt hebben.

We hebben daarom de shop zo ingericht dat je de beste witte sneaker binnen een paar clicks kunt vinden. Daarnaast houden we je op de hoogte van kortingen, nieuwe releases en nog veel meer. Check de shop om direct jouw witte Adidas sneaker te vinden.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken