preloader gif wittesneakers

Hoge witte All Stars

De historische high-top

Elk sneakerliefhebber kent ze wel; de hoge witte All Stars. De All Stars, of eigenlijk Chuck Taylor All Stars, zijn al decennia lang aan de top van de sneakerindustrie. En daar zullen zij waarschijnlijk nog wel blijven. De All Stars zijn namelijk zo tijdloos dat de populariteit maar niet daalt, of het nou in de warme zomer is of de koude winter, de All Stars die blijven over de toonbank gaan. Deze mogen dus ook niet voor jou ontbreken!

Hoge of lage All Stars sneakers

De wereldberoemde Chuck Taylor All Stars zijn verkrijgbaar in een laag model maar ook in een hoge model. Omdat de All Stars van een zachte dunne stof zijn gemaakt en tegelijk voorzien zijn van een stevige rubberen zool, past deze schoen perfect om elke voet. De lage All Stars sneakers stoppen net onder de enkel en geven een zeer trendy en simpele look. Deze zijn dan ook perfect voor onder een pantalon broek of shorts. De hoge All Stars sneakers gaan ongeveer tien centimeter boven de enkel en zitten door de veters die naar boven lopen zeer comfortabel voor je benen. Deze zijn dan ook perfect om onder een paar jeans of een jurk te dragen.

Welke kleur voor mij?

All Stars sneakers zijn verkrijgbaar in vele kleuren, van wat lichtere kleuren als geel, oranje of wit tot donkere kleuren als zwart of donkerblauw. Wij van WitteSneakers gaan uiteraard voor de Witte All Stars, deze witte gympen zien er super strak uit onder elk outfit, dit komt door de combinatie van de trendy All Stars schoenmodel en de witte kleurtinten. Vooral in de zomer zijn deze daarom enorm in trek bij iedereen. Dit zijn dan ook een van de weinige witte zomerschoenen die niet alleen in de winter blijven doorverkopen, maar daarnaast ook continu in trek blijven van iedereen die sneakerliefhebber is.

Hoe hoge witte All Stars sneakers schoonhouden?

Dit is natuurlijk de vraag die als eerste naar bovenkomt bij de aanschaf van een paar hoge witte All Stars sneakers, maar maak je niet druk want hoge witte All Stars zijn prima schoon te houden, net als witte Nikes of andere witte gympen zijn er een paar manieren om je sneakers schoon en wit te houden. Lees hier over de 5 tips om witte sneakers schoon te houden.

Nog meer goed nieuws, namelijk, als je geen zin hebt om je witte All Stars schoon te maken kun je deze ook prima met een paar vlekken aantrekken. All Stars zijn namelijk een van de weinige witte sneakers die er met wat viezigheid of vlekken nog steeds prima uitzien. Vele sneakerliefhebbers houden er zelfs niet van om hun All Stars schoon te houden en gaan liever voor de ‘dirty look’. Hoe dan ook, als je nog geen witte All Stars hebt liggen, kun je deze eenvoudig via bovenstaande overzicht aanschaffen. Veel shopplezier!

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken