preloader gif wittesneakers

Witte All Stars

Witte All Stars: de klassieker onder de sneakers

De sneaker die nooit uit stijl zullen raken. Je raadt het al; de Chuck Taylor All Stars. Als echte liefhebber kan er geen paar missen uit jouw schoenenrek. De schoen is al zo lang in de mode dat het bijna tijdloos is. Om dat nog te benadrukken hebben wij een overzicht voor je gemaakt met witte All Stars. De Chuck’s zijn namelijk al tijdloos, maar de witte variant is natuurlijk nog beter. Je kunt de Chucks combineren met elk soort outfit. Perfect om een paar in huis te hebben dus!

De geschiedenis van Witte All Stars

Wie kent ze niet? De Chuck Taylor All Star sneakers van Converse. De eerste variant van het model is al sinds 1917 op de markt. Converse is destijds begonnen met het ontwerpen van een basketbalschoen. In 1922 kwam Chuck Taylor (semi-prof basketballer) bij het Converse salesteam. Deze samenwerking bleek één van de beste onder in de sneakerwereld. Nog altijd zijn de ‘Chucks’ een echte liefhebber van sneakerheads.

Welk model All Stars is voor jou?

Bij witte All Stars denk je snel aan de Chuck Taylor High Tops, maar je kunt natuurlijk ook nooit verkeerd met de lage variant van de Chucks. Deze schoen past naadloos bij elke gelegenheid. Ga je voor smart casual? Dan draag je een nette broek met lage witte all stars. Moet best kunnen toch!

Zorg er dan wel voor dat ze niet afgetrapt of vies zijn. Dan kan natuurlijk de verkeerde indruk wekken.

Om je witte All Stars schoon te houden, moet je even onze 5 tips lezen om je witte sneakers schoon te houden. Want wit moet ook echt wit zijn!

Aanbiedingen, sale en meer

De prijs van witte All Stars schommelt het hele jaar door. In de uitverkoop kun je al een paar krijgen voor onder de €40. Maar voor de high tops betaal je in het hoogseizoen toch snel €70. Onze tip: shop witte sneakers voor juni zodat je altijd de beste deals hebt. Het witte sneaker seizoen (ja dat bestaat echt) is van mei tot september. Erg logisch, want in de zomermaanden is het minder vies buiten, dus worden je sneakers minder snel vuil. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een overzicht gemaakt van de tofste witte sneakers. Check het aanbod hier.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken