preloader gif wittesneakers

Witte Converse dames

De vetste modellen

Als je de straat op gaat en mensen vraagt wat hun favoriete sneakers zijn, worden vaak eerst Nikes of Adidas sneakers genoemd. Maar één van de meest voorkomende antwoorden is ook: Converse sneakers. Niet heel gek, want deze sneakers zijn al jaren op de markt. Iedere sneakerhead heeft wel een paar gehad of draagt ze nog dagelijks. En dat kunnen wij alleen maar waarderen. De klassieke Converse sneakers zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse sneakercultuur. En daarom maken we het jou makkelijk om de beste sneakers te vinden. Want hier shop je witte Converse dames sneakers. Chuck Taylors laag of hoog, wij hebben beide witte sneakers.

De geschiedenis van Converse

Converse sneakers zijn al sinds jaar en dag op de markt. Het bedrijf werd opgericht in 1908 en stond bekend als de Boston Rubber Shoe Company. Het merk werd bekend door zich voornamelijk te richten op sport. Zo werd er aanvankelijk eerst alleen geproduceerd voor tennis. Toen eenmaal de overstap werd gemaakt naar basketbal, waren de sneakers niet meer aan te slepen.

Dat kwam omdat de basketbalster Chuck Taylor zich had verbonden met het merk. Zijn naam is ook beter bekend geworden als het meest populaire model van Converse; de Chuck Taylor All Stars. Ook dit model vind je in de witte Converse dames shop.

Witte Converse dames: welk model neem jij?

Als het op Converse sneakers aankomt, kun je bijna geen verkeerde keuze maken. Het merk is namelijk al zo lang op de markt dat het geen verrassingen meer kent. Of je nu voor de Converse All Stars of High Tops gaat, elk paar van het merk zit al gegoten. Daarnaast zijn de schoenen ook nog eens met elke outfit te combineren. Ga je voor een casual look, check dan de Chuck Taylor All Stars. Ga je voor een iets nettere outfit? Check dan eens de leren High Tops!

Blijf op de hoogte van releases en kortingen

Witte Converse dames: de enorme hit van de afgelopen jaren. Dit is wat wij vaak roepen. Grote kans is dat jij zelf ook een paar in de kast hebt staan, of zelfs regelmatig draagt. Is dat niet het geval? Dan raden we je sterk aan om toch dit klassieke paar in huis te halen. Je kunt natuurlijk als echter sneakerhead niet de klassieker van Converse mislopen. Ben je  niet direct van plan om de sneakers aan te schaffen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Wij laten je dan als eerste weten als witte Converse dames in de aanbieding zijn!

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken