preloader gif wittesneakers

Witte Converse

De klassieker onder de sneakers

Als je één paar sneakers mocht kiezen, welke zouden dat dan worden? Voor veel mensen zijn witte Converse sneakers niet weg te denken uit hun sneakerverzameling. En wij delen die mening! Converse is al zo lang op de markt dat het onmogelijk is om nog nooit een paar gedragen te hebben. De populariteit van witte Converse komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het merk is reeds sinds 1908 al actief op de markt. Wist je trouwens dat Converse onderdeel is van Nike. Want ook Nike zag in dat dit merk een grote speler is op de sneakermarkt. Benieuwd welke modellen jij in het wit kun kopen? Check dan hier het aanbod!

De witte Converse modellen

Witte Converse sneakers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Maar welke passen nu het beste bij jouw wensen? Ga je voor high tops, of de classics van Chuck Taylor? Op de site van Witte Sneakers vind je het complete overzicht van alle witte Converse.

We vergelijken de prijzen van verschillende webshops voor je zodat je niet het hele internet hoeft af te zoeken voor de perfecte witte Converse. Als sneakerheads weten we hoe lang je bezig kunt zijn met deze zoektocht. Om die reden hebben we het voor jou wat makkelijker gemaakt.

De mening van de diehard fans

Witte Converse sneakers hebben door de jaren heen nogal een status verworven. En deze blijft nog steeds aanhouden bij de echte fans. Je zou kunnen zeggen dat concurrenten op dit moment betere en vettere sneakers ontwikkelen. Maar dat is allemaal afhankelijk van smaak. Echter, de oude garde sneakerheads zweert bij de stijl Converse. Als je een oud paar wilt weggooien, denk er dan goed over na, want volgens echte fans is dat als vloeken in de kerk.

Wist je overigens dat het wereldrecord ‘hebben van de meeste Converse sneakers’ sinds 2006 op naam staat van Joshua Mueller uit Engeland. Zijn collectie telt 1.546 paar! Dat noemen wij nog eens commitment!

Komt jouw collectie al in de buurt of duurt dat nog even?

Jouw witte Converse schoonmaken

Het enige nadeel van witte Converse is dat ze snel vies worden. We weten het, dat is jammer, maar je kunt op een aantal manieren makkelijk deze parels schoonhouden. Met deze vijf tips kom jij het hele jaar door met schone sneakers.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken