preloader gif wittesneakers

Witte Nike sneakers heren

Shop alle modellen

Als je sneakers denkt, denk je waarschijnlijk direct aan Nike. Geen wonder, het merk is namelijk al jaren niet meer weg te denken uit de sneakerwereld. Nike begon puur als schoenenmerk, maar is uiteindelijk uitgegroeid tot sportgigant. Van shirts tot sokken, wat verkoopt Nike niet? En met het motto: ‘Just do it’ is Nike een merk waar je jezelf graag mee associeert. Het activeert je om ergens voor te gaan, sport of niet. Dus ga ervoor en check hier onze witte Nike sneakers. 

Witte Nike sneakers heren: welke modellen zijn er op de markt?

Elke sneakerhead heeft een paar Nikes. Het is praktisch onmogelijk om geen Nikes te hebben. De sneakergigant produceert zoveel vette sneakers dat je er bijna niet omheen kan. Maar welke modellen zijn er nu eigenlijk op de markt?

Het is een enorme lijst om te behandelen, dus laten we de meest populaire modellen onder de loep nemen. Te beginnen met de Stefan Janoski’s. Deze klassieker is al tijden op de markt en is door de jaren heen nauwelijks veranderd. Maar goed ook want: ‘you don’t mess with a classic’.

Veel sneakerheads zien dit model als must-have. En wij snappen waarom!

Dan de Nike Huaraches. Dit model heeft enorme populariteit verworven een aantal jaren terug. Wie zag je niet met deze schoenen? Dat de kracht van witte Nike sneakers. Heren en dames zijn gek op het merk en dat blijkt. Er staan rijen voor de shops als er een nieuw model wordt gereleased, enorme pre-order lijsten en social media wordt gek.

Wij snappen deze gekte en zijn helemaal weg van witte Nike sneakers. Heren en dames, zijn jullie dat ook? Let us know!

Houd je sneakers parelwit

Het is enorm zonde als witte gympen vies worden. Gelukkig is hier wat tegen te doen! Hier lees je onze 5 tips om jouw witte schoenen schoon te houden.

Na het lezen en toepassen van deze tips kun je met een gerust hart jouw witte gympen gedurende het gehele jaar dragen.

Op de hoogte blijven van releases en kortingen?

Wil jij als geen ander als eerste de nieuwe releases dragen en op de hoogte blijven van kortingen? Schrijf je dan snel hieronder in voor de nieuwsbrief. Zo mis je geen enkel nieuws en bestel je jouw witte sneakers, heren of dames, altijd voor de beste prijs.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken