preloader gif wittesneakers

Witte Schoenen

De vetste witte schoenen van Nike, Adidas, Balenciaga en andere topmerken vind je hier. Check hieronder ons laatste aanbod of ga direct naar ons volledige overzicht.

Hoe houd je je witte schoenen schoon?

Witte schoenen staan leuk onder elke outfit, geven je een frisse uitstraling, en ze zijn gewoon goed te combineren. Het is daarom niet voor niets dat deze schoenen tegenwoordig heel veel gedragen worden. Maar witte sneakers hebben één nadeel: ze worden zo snel vies. Hoe houd jij je nieuwe stappers zo lang mogelijk stralend wit? Lees snel verder voor tips!

Maak je witte schoenen helemaal schoon

Zijn je witte schoenen toch heel erg vies geworden? Dan zijn er verschillende manieren om deze schoon te maken. Leren schoenen kun je bijvoorbeeld behandelen met tandpasta, die je ongeveer 10 minuten laat zitten en dan weghaalt met een vochtige doek. Witte gympen kun je wassen in een sopje, met warm water en mild wasmiddel. Suède witte schoenen hebben een andere aanpak nodig. Hierbij heb je een speciale suède-spray en een suède-borstel nodig. Gaan de vlekken nog niet weg met een borstel, dan kun je proberen om ze weg te halen met een gummetje.

Spray je nieuwe schoenen in

De beste manier om ervoor te zorgen dat je schoenen wit blijven, is om van begin af aan al maatregelen te nemen. Koop daarom een spray die ervoor zorgt dat het vuil van buitenaf van je witte schoenen af blijft, en spuit je nieuwe schoenen helemaal in. De sprays zijn te koop in de meeste schoenenwinkels, maar ook online.

Vlekje? Haal hem meteen weg!

Komt er toch viezigheid op je witte schoenen, dan kun je deze het best zo snel mogelijk weghalen, voordat het vuil in je schoenen trekt. Dit kan gewoon met een doekje en een beetje water. Als je er steeds snel bij bent, voorkom je dat je je witte schoenen op een gegeven moment echt een grondige schoonmaakbeurt moet geven.

Nog meer tips om jouw witte schoenen schoon te houden? Lees hier meer tips over hoe je jouw schoenen spierwit kunt houden.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken