preloader gif wittesneakers

Witte Vans

De iconische skateschoenen

Tegenwoordig kom je ze overal tegen; de Vans. Wat van oorsprong een skateboard schoenen merk is, is inmiddels uitgegroeid tot een iconische must in de schoenenkast van elke sneakerhead. De sneakers zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ons voorkeur gaat toch uit naar de witte Vans. Wij hebben dan ook een overzicht voor je gemaakt met de meest stijlvolle witte Vans. Zodat jij er altijd als beste bijloopt!

Geschiedenis van Witte Vans

De eerste variant van de Vans verschenen in 1966 in California. Na een wat moeizame start en veel logistieke problemen zijn de Vans in de jaren 80 en 90 zeer populair geworden als skateschoenen. Eind jaren 90 en in het begin van de 21e eeuw begonnen sneaker liefhebbers de schoenen massaal te dragen en wonnen de Vans enorm aan populariteit onder sneaker liefhebbers. Vandaag de dag is de schoen niet meer weg te denken uit de wereldwijde sneaker community.

Waarom witte Vans?

Vans zijn dus in veel verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Maar wat maakt de witte Vans nou zo speciaal? Het gaat om de combinatie van de simpele design van de Vans schoenen samen met het eenvoudige wit. Dit zorgt ervoor dat witte Vans onder bijna elke outfit te dragen zijn. Ook hoef je je bij witte Vans niet druk te maken over het schoonmaken van je Vans, aangezien deze één van de weinige schoenen zijn die prima met wat vlekken en viezigheid te dragen zijn, het blijven ten slotte een skateschoenen.

Wil je jouw witte Vans toch wit houden, check dan hier onze 5 tips om jouw witte sneakers schoon te houden.

Bestel jouw witte Vans op WitteSneakers.nl

Wij van Witte Sneakers hebben de tofste witte Vans voor jou op een rijtje gezet. Zodat jij gemakkelijk en snel jouw perfecte witte Vans kunt vinden. In onze shop kun jij gemakkelijk navigeren naar jouw gewenste sneaker en daarnaast houden wij je op de hoogte van de nieuwste releases en de grootste kortingen. Check de shop om direct jouw witte Vans te vinden.

Toch geïnteresseerd in witte Nikes? Lees dan hier waarom witte Nikes de perfecte aankoop zijn.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken